scroll

Fem fàcil
lo difícil

Granissat és un estudi creatiu jove, fresc i irreverentment professional que naix a 2017 a València. Hem treballat per a Feria Valencia, l’Oceanogràfic, Choví, Bankia, la Diputació o la Generalitat Valenciana, entre altres. Fem fàcil lo difícil i cuidem al detall qualsevol projecte. Estimem el que fem i som uns apassionats del bon gust, els colors, l’esmorzar i dels nostres arrels. Som cooperativa perquè estem convençuts que hi ha una manera diferent de fer les coses.

La nostra directora d’art és Isa Viso, cofundadora de Granissat, dona valenta i empoderada que amb la seua visió del disseny, la creativitat i la publicitat encapçala el projecte.

Josep Olmos és cofundador, coordinador de projectes i creatiu. El millor nexe d’unió amb els nostres clients.


Lluís Campello cofundador i expert en comunicació i xarxes socials és a més, part fonamental en el desenvolupament creatiu.

Adrián Doménech, és un crack en el disseny i sobretot en l’animació, ell s’encarrega de donar vida als nostres dissenys.

Cláudia Kjolner, dissenyadora gràfica amb personalitat i estil propi que sempre dona un to d’avantguarda a l’estudi.

Pedro Sáez és el nostre gestor de comptes, ho té tot al cap, és el nostre disc dur humà.

Lucía Martínez és la dissenyadora gràfica més jove de l'estudi i arriba pegant fort! Fliparàs amb els seus dibuixos. La seua especialitat és la il·lustració.