scroll

Fem fàcil
lo difícil

Granissat és un estudi creatiu jove, fresc i irreverentment professional que naix a 2017 a València. Hem treballat per a l’Oceanogràfic, Choví, Bankia o la Generalitat Valenciana, entre altres. Fem fàcil lo difícil i cuidem al detall qualsevol projecte. Estimem el que fem i som uns apassionats del bon gust, els colors, l’esmorsar i dels nostres arrels. Som cooperativa perquè estem convençuts que hi ha una manera diferent de fer les coses.

La nostra directora d’art és Isa Viso, cofundadora de Granissat, dona valenta i empoderada que amb la seua creativitat i visió per al disseny i la publicitat comanda la nau.

Josep Olmos és cofundador, coordinador de projectes i part de l’equip creatiu.


El millor nexo d’unió amb els nostres clients.
Lluís Campello cofundador i expert en comunicació i xarxes socials és a més, part fonamental en el desenvolupament creatiu.

Adrián Doménech, és un crack en el disseny i sobretot en l’animació, ell s’encarrega de donar vida als nostres dissenys.

Cláudia Kjolner, dissenyadora gràfica amb personalitat i estil propi que amb la seua forma de dissenyar sempre dona un to d’avantguarda a l’estudi.

Sonia Fito treballa en l’àmbit del disseny amb un estil metòdic i professional. Una dissenyadora mel de romer.

Pedro Sáez és el nostre gestor de comptes, ho té tot al cap, és el nostre disc dur humà.