Granissat Estudi Creatiu en l’EASD

Quan estàs treballant, en el teu estudi creatiu, clavat en la teua bombolla i de sobte t’ofereixen fer una xerrada en l’EASD de València, la veritat és que fa il·lusió i canguelo a parts iguals. Anar a la Universitat on has estudiat i d’on fa uns pocs anys vas ser alumne i posar-te a parlar de la teua experiència, et fa sentir o un poc ancià o una miqueta orgullós del que estàs fent. El passat mes de novembre, GRANISSAT ens vam llençar una vegada més a la piscina, per tal de contar als i les alumnes de l’EASD de València com hem arribat fins on estem en estos dos anys d’existència. Tampoc vos penseu que som ací una filial de Google ni la típica start up based in Palo Alto… sols ens vam proposar, una vegada acceptat el convit, contar el que hem fet este temps. Amb les nostres errades i les nostres virtuts.

Total, que allà ens veus al saló d’actes de l’EASD amb els nervis a flor de pell i amb l’expectació de saber si algú vindria a vore una xerrada que havíem titulat “Dispara al unicornio” (el perquè del títol després te’l contem, si tal). Entre que encenem i no encenem el projector, això comença a omplir-se i a quedar-se el Saló d’Actes de la EASD xicotet. Encara flipem quan ho recordem. Persones assegudes al terra per tal d’escoltar-nos! Des d’ací donar les gràcies a totes i tots els que van vindre a escotar-nos parlar del nostre estudi creatiu.

Fa dos anys vam decidir que GRANISSAT ESTUDI CREATIU anava a ser el nostre projecte, que anàvem a dedicar tot el nostre esforç per a que, en contra de molts pronòstics, uns nouvinguts al món laboral / empresarial, pogueren portar endavant el seu propi estudi. Des de ben prompte en l’exposició a l’Escola vam dir que nosaltres no estàvem allà per donar lliçons a ningú, (primerament perquè estem segurs que no som qui), sinó per explicar com és GRANISSAT, la nostra forma de treballar i de vore el nostre sector.

A l’acabar la xarrada, moltes persones se’ns van apropar per felicitar-nos i per interessar-se per saber més per GRANISSAT. Eixe va ser el major premi. Gràcies.

Ah! que per què la xarrada es deia “Dispara al unicornio”? Doncs hauràs de vindre a la propera per saber-ho.

Segueix-nos a les xarxes! @granissat

 

Entre que encenem i no encenem el projector, això comença a omplir-se i a quedar-se el Saló d’Actes de la EASD xicotet. Encara flipem quan ho recordem.