Dona-li click als ingredients per a crear el teu esmorzar perfecte

Has triat:

El que va dir això de "pan con pan, comida de tontos"; no tenia ni idea del millor de la vida. El pa és la base de l'esmorzar, és el que ho fa espectacular o una decepció. Tu eres com Queso, la musa de Granissat, et flipa el pa i et podries menjar totes les barres que et posen per davant.

Eres una persona extravertida. T'agrada menjar la truita amb forqueta, per a què s'han inventat els furgadents? Si has triat un entrepà vegetarià i lleuger el teu esperit animal és Isa; curranta, creativa i amb actitud.

T'agrada menjar però sempre que siga acompanyada, la cervesa en una terrassa i el ramen per a sopar qualsevol dia de la setmana. Eres una persona sensible, afectuosa i creativa com Cláudia. Un poquet de mirar les estreles i un poquet de jugar al Sims i ja tens el dia fet. El teu entrepà no va molt carregat però està boníssim.

Un únic esmorzar NO ÉS PROU. Si t'agraden els entrepans carregats però, a més, desdejunar-se abans i menjar pizza després d'esmorzar, eres com Adri. A més sempre estaràs rodejat de funk, reggae, jazz i animacions adorables.

Amb una truita la vida sap millor. Veggie food, yummy food. Flow i valencianor. Tradició, cacaus del collaret, rap i avantguarda. Com Josep. T'agrada l'entrepà variaet però sense res animal, per favor i gràcies.

Cròniques carnívores! Amb família de carnissers no podria ser d'una altra manera. T'agrada la carn com a Sonia i segurament sigues una persona riallera, divertida i organitzada. I per a rematar l'almuerzo... a qui li amarga un dolç?

Esmorzar com a forma de vida. Fas tots els plans de la setmana basant-te en els esmorzars. De tant en tant fas esport per a no sentir-te malament per menjar tantes braves. Eres com Lluís, tranquil, cinèfil i serièfil, pa que més?

Eres com Pedro, una persona respectuosa i amable. T'agrada parlar i debatre i la millor manera de fer-ho és al voltant d'una taula, siga esmorzant, menjant o sopant, això dóna igual mentre el tema de conversació siga bo. L'entrepà ha de ser lleuger per a poder desdejunar.

REPETIR ESMORZAR