Granissat al Pechakucha Night València

Paco Ballester i Tomàs Gorria són dos referents del disseny valencià que a més de portar endavant la revista digital DissenyCV organitzen a València les trobades creatives Pechakucha. Unes trobades que tenen el seu origen a Tòquio i que ara es celebren arreu del món per tal de servir com a punt d’encontre de creadores i creatius. En esta edició número 33 els bons amics de Pechakucha Night València van decidir convidar-nos a participar, i nosaltres, comboiats i agraïts, allà que ens vam plantar el passat dia 30 de setembre.

Las Naves va acollir esta edició centrada en la innovació social i els projectes amb un clar contingut social. Per això, per a nosaltres va ser un plaer doble estar allà, parlant de disseny i de la nostra vinculació amb tot allò social. Per als que no conegueu Pechakucha el format és senzill i comú per totes les seues versions arreu del món: cada creadora o grup de creadores per tal d’explicar el seu projecte tenen 20 diapositives i 20 segons per explicar cadascuna. No es pot parar la presentació, així que ho havíem de dur tot ben clar i preparat. 

En 20 diapos vam tractar d’explicar allò que som GRANISSAT i perquè de vegades som una rara avis dins del sector. Un estudi format ja per 7 joves, cooperativistes, implicats amb el nostre barri (El Botànic) i compromesos amb valors d’igualtat de gènere, de llibertat sexual i de conservació de la nostra natura i la nostra cultura. Valors que tractem d’impregnar a cada treball que desenvolupem a l’estudi, siga gran o menut amb la mateixa dedicació i estima. Fem fàcil lo difícil!

Sols podem dir que l’experiència va ser molt més que enriquidora. Compartir escenari amb projectes i persones tan interessants com Grupo Azalea (vos animem a saber més sobre esta iniciativa), Reflash, Gráfica En Negro, Dones Objectives o Arquitectura Sense Fronteres, va ser xulíssim. 

Podeu vore la sessió de Pechakucha ací mateix, sense eixir de casa. Fàcil.

Gràcies a l’organització per convidar-nos! <3

Per molts Pechakucha Night València més!