Granissat tenim un LAUS!

El passat 10 de juny es va celebrar la Nit ADG Laus a Barcelona. Un dels premis més prestigiosos del món del disseny i la comunicació a Espanya. Com que desgraciadament la gala no es podia fer de manera presencial (ens hauríem plantat a Barna sense pensar-ho!), a l’estudi ens vam comboiar per vore-la junts per streaming. Amb un soparet pel mig, clar.

No vos enganyem, estàvem una miqueta nerviosos. Feia unes setmanes que ens havien comunicat que la nostra web, en la que et trobes ara mateixa, estava nominada a millor web de l’any i això per a nosaltres ja era un premi. Sembla mentida, però moltes vegades costa molt d’esforç dedicar-li el temps que mereix al teu disseny i comunicació corporativa. Si tens un estudi o agència (o qualsevol projecte emprenedor) sabràs ben bé del que parlem. A més, com diu al footer de la web, la nova pàgina de Granissat l’hem feta amb molt d’amor, suor i llàgrimes. Gestada i parida durant la pandèmia i el confinament, és producte de moltes hores de treball de l’equip. Un treball minuciós per innovar, arriscar i transmetre els valors que volem representar com a estudi. Perquè a Granissat, això de fer “el que toca” no ens va. I a la web es nota. Som diferents i estem orgullosos i orgulloses de ser-ho.

En fi, tornem a la nit dels Laus. Entre mos i mos, els premis s’anaven lliurant fins a arribar a la categoria de web. Silenci que va! Molts nominats, molta qualitat i l’estudi en peu aplaudint la nostra candidatura. Redoble de tambors.

Granissat Estudi Creatiu bronze ADG Laus a millor web!!, quina alegria!!

Per a un estudi jove com nosaltres, que un treball en el qual ens hem deixat tant d’esforç haja sigut guardonat com una de les millors webs de l’any és un premi increïble. Prometem seguir treballant, millorant, aprenent i tirant triples des de mig camp. Perquè som així.

Ah!, i si l’any vinent hi ha gala presencial que es prepare Barna que allà ens vorem.