Ma que sou faroleros!

Portem mesos pensant en com sorprendre’t. Sabeu això que diuen que és molt difícil treballar i fer coses per a un mateixa, veritat? 

A nosaltres sols ens ha costat algun plor, insomni i sacrificis, però estem ben contentes de presentar-vos amb orgull el nostre treball més complicat fins a l’actualitat… la nostra web! Una web plena d’interacció, diversió, zones ocultes i molt, molt granissat en estat pur. 

Pots fer un dibuix en la Home i compartir-lo per a que per a que totes i tots vegen lo bé que se’t dóna la improvisació amb el ratolí en la mà. Pots canviar els colors de la nostra pantalla d’ordinador o tirar les carpetes que menys t’agraden a la basura o, si ho prefereixes, observar com la nostra companya, la gosseta Queso es dona una passeig per algun apartat de la web. 

Ah! Que no has encontrat l’apartat ocult? T’animem a encontrar una informació que ens agrada molt que es troba poc visible i que parla d’una secció plena d’amor. Però sense dubte, l’apartat més esperat i que més ens representa no és el de l’equip, ni tan se val el dels projectes de l’estudi sinó el de l’esmorzar! Segur que ja has estat provant a montar-te alguns entrepans típics de l’estudi. Tot siga dit, el nostre company Adri volia posar la seua versió més boja d’entrepà, el de croquetes, però per votació popular el vam descartar. Vos animem a provar algunes combinacions diferents i vore quina persona de l’estudi eres. Després ja si això, pots pegar-li una miraeta al nostre equipasso de professionals i als nostres projectes més xulos. Desitgem de cor que et divertisques i, sobretot, que la nostra web siga el més entretingut i estrany que hages vist des de la sèrie Tiger King.